Minecraft Dungeons

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Nintendo Switch

Minecraft Dungeons, zcela nová akčně-dobrodružná hra inspirovaná klasickými dungeon crawlery a zasazená do Minecraft univerza, dorazí i na konzoli Nintendo Switch!Proklestěte si cestu sami, nebo se spojte se svými přáteli! Až čtyři hráči mohou bojovat v akcí nabitých, poklady přeplněných a různorodých ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Nintendo Switch

Popis

Minecraft Dungeons, zcela nová akčně-dobrodružná hra inspirovaná klasickými dungeon crawlery a zasazená do Minecraft univerza, dorazí i na konzoli Nintendo Switch!Proklestěte si cestu sami, nebo se spojte se svými přáteli! Až čtyři hráči mohou bojovat v akcí nabitých, poklady přeplněných a různorodých úrovní - to vše ve snaze zachránit vesničany a porazit zloducha Arch-Illagera!Objevte poklady s novými mocnými zbraněmi a předměty, které vám následně pomůžou při zdolávání nelítostných hord nepřátel. Bojujte v kaňonech, bažinách a samozřejmě i dolech! Každý dobrodruh, který je dostatečně statečný (a nebo bláhový), bude pro objevování tohoto krásného, a z kostek složeného světa, muset být plně připraven. Tak hurá do akce! Dungeon creeper! Bojujte s početnými skupinami nepřátel v tomto novém akčně-adventurním titulu insporvaným tradičními dungeon crawlery Multiplayer! Až čtyři hráči se mohou spojit a hrát společně v kooperačním režimu Power-upy! Odemkněte si nespočet unikátních předmětů a zbraní pro devastující útoky! Možnosti! Upravujte si svojí postavu, bojujte nablízko k tomu určenými zbraněmi či prorážejte těžké brnění nepřátel! Grandióznost! Objevute levely plné poklady a splňte hlavní cíl - porazit ďábelského Arch-Illagera!? Krabicová verze Minecraft Dungeons vyjde 8. září 2020 na Nintendo Switch.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Nintendo Switch Nintendo, nejprohlíženější produkty Nintendo nebo nejlevnejší Hry na Nintendo Switch.

Reklama