The Smurfs 2

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Nintendo Wii

Hra pro konzoli Ve druhém pokračování zábavné hry Šmoulové narazíte na zlého Gargamela, který unese půvabnou Šmoulinku za účelem získání všemocné esence. Nejvyšší čas, aby se do děje vložilo záchranné komando pod vedením zkušeného Taťky Šmouly. Toho si nelze splést, jelikož jako jediný disponuje červenými ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Nintendo Wii

Popis

Hra pro konzoli Ve druhém pokračování zábavné hry Šmoulové narazíte na zlého Gargamela, který unese půvabnou Šmoulinku za účelem získání všemocné esence. Nejvyšší čas, aby se do děje vložilo záchranné komando pod vedením zkušeného Taťky Šmouly. Toho si nelze splést, jelikož jako jediný disponuje červenými kalhotami. Vydejte se na interaktivní dobrodružství v okouzlujícím prostředí, včetně New Yorku a Paříže.Na výběr máte z 9 šmoulích hrdinů, kdy každý disponuje jedinečnou dovedností. Do likvidace nepřátel se můžete pustit i s partou kamarádů v kooperativním multiplayeru. Prostě ta nejlepší zábava v kůži malých modrých trpaslíků.Parametry a specifikace:Určení: Nintendo WiiTyp: adventuraHodnocení PEGI: 7+.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Nintendo Wii Ubisoft, nejprohlíženější produkty Ubisoft nebo nejlevnejší Hry na Nintendo Wii.

Reklama