AO Tennis 2

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na PC

AO Tennis je jediný tenisový zážitek designovaný její komunitou pro její komunitu. Vytvořte si vlastních hráčů, stadia a legendární zápasy. Vstupte do soutěže abyste dosáhly vrcholu světového tenisu v Career režimu. Použijte PlayFace nástroj k vytvoření hráče, takového jakých jste vy i vlastní kurt nebo ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na PC

Popis

AO Tennis je jediný tenisový zážitek designovaný její komunitou pro její komunitu. Vytvořte si vlastních hráčů, stadia a legendární zápasy. Vstupte do soutěže abyste dosáhly vrcholu světového tenisu v Career režimu. Použijte PlayFace nástroj k vytvoření hráče, takového jakých jste vy i vlastní kurt nebo si můžete stáhnout tisíce komunitních výtvorů. Vyzkoušejte si jak si počnete proti velkým jménům z ATP a WTA okruhů, včetně Rafaela Nadala, Asha Bartyho, Angelique Kerber a mnoho dalších. Dobijte světové žebříčky v režimu kariéry nebo ve dvojicích s kamarádem. Dohlížejte na vaši reputaci, sponzorů a výkon abyste dosáhly vrcholu. Zažijte znovu legendární zápasy nebo si vytvořte nové výzvy za použití scenario editoru.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na PC Big Ben Interactive, nejprohlíženější produkty Big Ben Interactive nebo nejlevnejší Hry na PC.

Reklama