FIA European Truck Racing Championship

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na PC

European Truck Racing Championship je jednou z největších a nejzajímavějších událostí v motorsportu. Díky KT enginu, pohánějícímu například WRC, se podařilo přen&eacu. European Truck Racing Championship je jednou z největších a nejzajímavějších událostí v motorsportu. Díky KT enginu, pohánějícímu například ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na PC

Popis

European Truck Racing Championship je jednou z největších a nejzajímavějších událostí v motorsportu. Díky KT enginu, pohánějícímu například WRC, se podařilo přen&eacu. European Truck Racing Championship je jednou z největších a nejzajímavějších událostí v motorsportu. Díky KT enginu, pohánějícímu například WRC, se podařilo přenést tento unikátní a obtížný závodní podnik přenést na obrazovky televizí a počítačů. Stejně, jako v reálném světě budeš muset dávat pozor na teplotu svých brzd, aby se ti nepřehřály. Rovněž kalkulace hmotnosti soupravy bude nutností pro správné zatáčení, stejně jako sledování stupně sjetí gum a celková taktika při předjíždění. - Oficiální FIA ETRC hra, která je zcela novou výzvou pro všechny fanoušky tahačů a vůbec závodních her.- 45 závodních tracků od slovutných výrobců jako je Volvo, Man, Freightliner a Western Star. - 20 týmů a nejlepší jezdci šampionátu.- 14 okruhů, včetně Laguna Seca, Circuit of the Americas a Fuji Speedway.- 5 single playerových módů a 5 multiplayerových módů.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na PC Big Ben Interactive, nejprohlíženější produkty Big Ben Interactive nebo nejlevnejší Hry na PC.

Reklama