XCOM: Enemy Unknown

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 3

XCOM: Enemy Unknown Vás dostane do tajné polovojenské organizace s názvem XCOM, kde se jako velitel budete bránit proti děsivé globální mimozemské invazi správou zdrojů, pokročilými technologiemi a dohledem nad bojovou strategií a Individuální taktikami jednotek. Původní X-COM je obecně považován za ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 3

Popis

XCOM: Enemy Unknown Vás dostane do tajné polovojenské organizace s názvem XCOM, kde se jako velitel budete bránit proti děsivé globální mimozemské invazi správou zdrojů, pokročilými technologiemi a dohledem nad bojovou strategií a Individuální taktikami jednotek. Původní X-COM je obecně považován za jednu z nejlepších her všech dob a nyní je čas ji znovu představit novodobým stratégem i fanouškům původní hry. XCOM: Enemy Unknown staví na odkazu původní hry se zcela novým příběhem invaze, nepřátele a technologií pro boj s mimozemšťany a obranou Země. Budete směřovat osud lidstva prostřednictvím výzkumu mimozemských technologií, vytváření a správy plně funkční základny, plánování bojových misí a řízení pohybu vojáků v bitvě. Vlastnosti: - Strategie se vyvíjí - XCOM: Enemy Unknown spojuje taktickou tahovou hru s neuvěřitelnými akčními sekvencemi pozemních bojů. - Strategický základ - naberte, trénujte a Vycvičte unikátních vojáků a spravujte své zaměstnance. Potvrďte a zachyťte mimozemskou hrozbu a vylepšujte si své XCOM sídlo. - Taktický boj - usměrňujte své družstva vojáků v tahových soubojích v pozemních bitvách a nasaďte letecké jednotky, jako je Interceptor a Skyranger. - Celosvětová hrozba - souboje po celém světě ve více než 70 unikátních misích, komunikujte a vyjednávejte s vládami po celém světě.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 3 2K Games, nejprohlíženější produkty 2K Games nebo nejlevnejší Hry na Playstation 3.

Reklama