12000 FIFA 18 Points Pack

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Herní doplněk / kredit - elektronická licence, klíč pro CZ PS Store, žánr: Sportovní, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus - je vyžadována plná verze hry.Dobitím virtuálních bodů ve hře FIFA 18 získáte možnost nakupovat exkluzivní doplňky do hry. Odlište se od ostatních hráčů a vytvořte ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Herní doplněk / kredit - elektronická licence, klíč pro CZ PS Store, žánr: Sportovní, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus - je vyžadována plná verze hry.Dobitím virtuálních bodů ve hře FIFA 18 získáte možnost nakupovat exkluzivní doplňky do hry. Odlište se od ostatních hráčů a vytvořte si svůj osobitý a jedinečný profil. Pořízením této karty získáte 12000 bodů, které se připíší na váš účet. K použití obsahu na vašem hlavním PS4 není přihlašování do sítě PSN potřeba, ale vyžaduje se při použití na dalších systémech PS4. Balení obsahuje jedinečný klíč, který jednoduše vložíte do hry a okamžitě můžete nakupovat mnoho atraktivních doplňků, se kterými vás na první pohled ostatní hráči poznají. Klíčové vlastnosti herní doplněk 12000 FIFA 18 Points PackVlastní mužstvo si můžete postavit z více než 12 000 hráčůPlněním výzev tvorby mužstva můžete získat exkluzivní herní odměnyBalíček je určen pouze.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Activision, nejprohlíženější produkty Activision nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama