Assassin's Creed: Origins

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Kritiky oceněná série Assassin’s Creed se vrací na PlayStation 4 s novými příběhy a úkoly, vzrušujícím novým světem, který čeká na prozkoumání, a kompletně přepracovaným bojovým systémem.Prozkoumej pískem zalitá království starověkého Egypta v příběhu Assassin’s Creed, který tě zavede do tisíce let vzdálené ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Kritiky oceněná série Assassin’s Creed se vrací na PlayStation 4 s novými příběhy a úkoly, vzrušujícím novým světem, který čeká na prozkoumání, a kompletně přepracovaným bojovým systémem.Prozkoumej pískem zalitá království starověkého Egypta v příběhu Assassin’s Creed, který tě zavede do tisíce let vzdálené minulosti, kde právě vzniká bratrstvo asasínů. Hraj za mistra šermíře a trénovaného zabijáka jménem Bayek a užívej si jeho dobrodružství v otevřeném světě plném propracovaných úkolů a zapomenutých mýtů, na které jen tak nezapomeneš.Prověř své schopnosti v boji proti nepřátelům, rozvíjej své dovednosti a jdi po kořisti: získávej nové zbraně a rozvíjej Bayekovy smrtonosné schopnosti přesně podle svého stylu.Od bujné zemědělské půdy v samotné deltě Nilu až po spalující osamění v oáze Siwa a velkolepé pyramidy v Gíze a Memfisu – slavný svět starověkého Egypta můžeš prozkoumat podle svého.Starověký Egypt. Kdysi dávno obrovská a prosperující říše, ze které zbyly pouze ruiny. Ponořte se do této tajemné části lidské historie v dalším dílu série Assassin''s Creed s podtitulem Origins a objevte napínavý příběh o vzniku Asasínského bratrstva a vůbec prvního asasína.EGYPT BUDE VAŠÍM HŘIŠTĚM.Cestujte napříč zemí s nejrozmanitějším terénem a faunou v dějinách série Assassin’s Creed. Prozkoumejte životem překypující břehy řeky Nil i žhavé pouště, vydejte se do zapomenutých hrobek a nebo navštivte legendární pyramidy či potkejte velké historické osobnosti.OBJEVTE POČÁTKY KRÉDA.Prozkoumejte příběh zrození Bratrstva v poutavém dobrodružství odehrávajícím se více než 2000 let zpátky v minulosti.UŽIJTE SI PROPRACOVANĚJŠÍ RPG SYSTÉM.Vrhněte se na bezpočet úkolů, získejte nové úrovně a odemkněte si vylepšené schopnosti. Každý úkol je sám o sobě novým příběhem k prozkoumání. Vyrábějte si vlastní zbraně a hrajte způsobem, který vám bude nejvíce vyhovovat. Čeká na vás zcela nový bojový systém.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Ubisoft, nejprohlíženější produkty Ubisoft nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama