Assassin's Creed: Valhalla

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Ubisoft konečně ukončil čekání hráčů na další díl ze série Assassin''s Creed a představil nám hru Assassin''s Creed Valhalla, další pokračování v histori zahrňující akční dobrodružství, tentokrát přibližující prostředí Vikingů. Valhalla představuje nejnovější hru v sérii od roku 2018 kdy uzřela světlo ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Ubisoft konečně ukončil čekání hráčů na další díl ze série Assassin''s Creed a představil nám hru Assassin''s Creed Valhalla, další pokračování v histori zahrňující akční dobrodružství, tentokrát přibližující prostředí Vikingů. Valhalla představuje nejnovější hru v sérii od roku 2018 kdy uzřela světlo světa hra Assassin''s Creed Odyssey, která do série přidala celou řadu nových mechanik podobných RPG. Ve hře budeme hrát za postavu Eivora, mocného Vikingského vůdce. Budete s ním vést svůj klan z pobřeží Norska do nového domova a to Anglie v 9. století. Budete objevovat tajemný otevřený svět, kde budete čelit brutálním nepřátelům, budovat svou dědinu a plenit pevnosti a hradby. Samotná mapa teda bude zachytávat 4 království a část Norska. V novém domovském prostředí se potřkáte se Sasy včetně krále Alfréda Velkého z Wessexu, který Váš klan nazývá pohany a plánuje se stát vládcem celé civilizované Anglie. Budete tak muset vytvářet spojenectví, bojová rozhodnutí a politické aliance, přitom už samotné dialogy můžou výrazně ovlyvnit svět hry. Musíte se rozhodovat správně, abyste si vybudovali svou slávu a získali místo ve Valhalle. Příběh se odehrává v temném období Evropy, kdy Římská říše zanikla, všechno bylo rozdrobené a Vikingové tu hráli důležitou roli v znovuvybudování světa. Budete moct hrát za muže anebo ženu s plnými úpravami postavy, od tetování, vlasů, bojovou kresbou. Definování postavy bude hlubší a stejně tak bojový systém, který Vám dá možnost bojovat dvěma zbraněmi, jako jsou sekery, meče a dokonce skrytá čepel, dokonce štíty a také vést svou jednotku. Do boje se nyní přidají i rozmanitější nepřátelé. Nebudou chybět typické vikingské lodě a výpravy do lokalit, které můžete vyrabovat a získat odtud zásoby. RPG mechaniky se tu ještě víc rozšíří o nové směry, jelikož budete růst jako bojovník, tak jako vůdce. Nevyhnutností jsou získávání nových schopností a vybavení. Přičemž se budete starat o samotnou dědinu. Budete přijímat nové členy klanu a stavět vylepšitelné budovy. Co znamená, že budete například vylepšovat kovářsku dílnu, aby mohl kovář vyrábět ještě lepší zbraně, budete stavět kasárna, abyste získali lepší bojovníky a podobně. Vydejte se na cestu nelítostného boje, ať už na zemi anebo na vodě. Nečekajte ale, že Vaše lodě budou mít kanóny anebo sedadla. Toto Vikingové nedělali. Loď bude Vašim nejrychlejším způsobem přesouvání se a vracení se do domoviny před nelítostnými protivníky. Novinkami ve hře bude i lov, anebo dokonce minihry, kde budou kostky, nebo alkoholické hry, tradiční severské turnaje Flyting, co jsou vlastně něco jako rapové souboje. Přece každý bojovník si talé potrebuje vydechnout a též se tím zbližovat se svým lidem. Vezměte sekeru aštít, oblečte si brnění překryté kožešinou a vyrazte do boje!

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Ubisoft, nejprohlíženější produkty Ubisoft nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama