Call of Duty: Infinite Warfare (Legacy Edition)

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a FPS/Střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus - hra neobsahuje kód pro aktivaci Call of Duty 4: Remastered Protože tvůrci z Infinity Ward mají za sebou již několik dílů Call of Duty, tak si pro vás ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a FPS/Střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus - hra neobsahuje kód pro aktivaci Call of Duty 4: Remastered Protože tvůrci z Infinity Ward mají za sebou již několik dílů Call of Duty, tak si pro vás nachystali jeden lahodný zákusek. Tím není nic jiného než vyšperkovaná verze Call of Duty 4: Modern Warfare. Doposud nejlépe hodnocený díl (92%) dostane mnoho nových efektů, detailních textur i celou škálu vylepšení multiplayerové části. VypnutoVynechat z LightBoxu Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Už 4. listopadu 2016 nastanou předčasné Vánoce pro všechny fanoušky té nejžádanější střílečky. Vychází totiž Call of Duty s podtitulem Infinite Warfare.Pro všechny předobjednávky je k dispozici multiplayerová beta už od od 14. října!.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Activision, nejprohlíženější produkty Activision nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama