Crash Bandicoot 4: Its About Time

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

UŽ BYLO NAČASE Jeden z nejoblíbenějších hrdinů malých i velkých konzolových hráčů je bezesporu Crash Bandicoot, který naposledy usedl za volant bláznivých motokárových závodů. Nyní se však vrací ve své nejlepší formě v podobě bláznivé skákačky, tedy v žánru jemu nejbližším. Napínavý příběh Dvojice zlověstných ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

UŽ BYLO NAČASE Jeden z nejoblíbenějších hrdinů malých i velkých konzolových hráčů je bezesporu Crash Bandicoot, který naposledy usedl za volant bláznivých motokárových závodů. Nyní se však vrací ve své nejlepší formě v podobě bláznivé skákačky, tedy v žánru jemu nejbližším. Napínavý příběh Dvojice zlověstných nepřátel Neo Cortex a Dr. N. Tropy uprchla z mezigalaktického vězení a chystají se dobýt nejen tuto, ale rovnou všechny galaxie ve vesmíru. Zůstává tak na Crashovi a Coco, aby vše zachránili. Čtvrtý díl oblíbených dobrodružství začíná na známé pláži N. Sanity, která však doznala řady změn, které zkušenému hráči jistě neuniknou. Nové schopnosti V novém příběhu přichází na scénu i nový hrací prvek v podobě mocných kvantových masek, ochránců prostoru a času. Ty Crashovi s Coco propůjčí unikátní vlastnosti, které využijí na své strastiplné cestě. Těšit se můžete například na Ika-Ika, která vžiku obrátí gravitaci, Kupuna-Wa, která zpomalí čas nebo Lani-Loli, která vymaže předměty z.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Activision, nejprohlíženější produkty Activision nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama