DOOM

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 5 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Hordy démonů se znovu dostávají na svět a vaším úkolem coby ostříleného mariňáka je nakopat je pěkně tam, odkud přišly. Ke svému vpádu si opět vybraly obří výzkumný komplex na Marsu, což je klasické dějiště této legendární série. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Hordy démonů se znovu dostávají na svět a vaším úkolem coby ostříleného mariňáka je nakopat je pěkně tam, odkud přišly. Ke svému vpádu si opět vybraly obří výzkumný komplex na Marsu, což je klasické dějiště této legendární série. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Čtvrtý díl střílečky Doom slibuje být ještě brutálnějším, frenetičtějším a po všech stránkách vypiplanějším pokračováním jedné z nejkultovnějších herních sérií. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Tvůrci slibují rychlý pohyb po graficky vychytaných úrovních. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Ve hrách ne často vídaná brutalita je zpět, přesně v duchu původního legendárního počinu. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Nádherná grafika vylepšuje akci Doom běží na novém enginu id Tech 6, který slibuje přinést zcela nové grafické zážitky. Kromě vyššího rozlišení textur především nové nasvícení scény, pokročilé částicové efekty a tolik oceňovanou stabilitu, díky které si budete moci zobrazení poupravit k vlastní spokojenosti. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Invaze na Marsu Hordy démonů se znovu dostávají na svět a vaším úkolem coby ostříleného mariňáka je nakopat je pěkně tam, odkud přišly. Ke svému vpádu si opět vybraly obří výzkumný komplex na Marsu, což je klasické dějiště této legendární série. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Palebná síla překoná vše Nebyla by to série Doom, abyste ke zlikvidování protivníků nemohli použít rozsáhlý arzenál, který zahrnuje i oblíbenou dvouhlavňovou brokovnici, či BFG 9000, ultimátní zbraň, která jednou ranou zlikviduje veškerou živou hmotu v okolí. Aby toho nebylo málo, pochopitelně se zpět vrací i ikonická motorová pila, s níž budete démony měnit v krkavou kaši. Vypnuto Vynechat z LightBoxu V roli nepřátel se objeví vaši staří známí, včetně Revenanta, Mancubuse a Cyberdémona. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Detailní zpracování překonává zažité standardy. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Rozstřílejte se navzájem Jakkoliv by mělo dohrání kampaně zabrat kolem 13 hodin, po jejím dokončení pekelné šílenství rozhodně nekončí. Budete se totiž moci ponořit do přepracované hry více hráčů, o níž se postarají ostřílení veteráni ze studia Certain Affinity. Ta bude obsahovat klasické módy, jakou jsou všichni proti všem, freeze tag, clan arena a další. Během hry více hráčů rovněž budete moci využívat teleportů, díky čemuž bude akce překvapivá a jak se patří frenetická.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Bethesda, nejprohlíženější produkty Bethesda nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama