Dragons: Legends of The Nine Realms

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Uvolněte svého vnitřního draka a leťte za Skrytý svět na svém ohnivém dobrodružství, abyste zachránili Thunderovu rodinu a zachránili dračí království! O hře Jen vy můžete přinést mír zpět do vzájemně propojených říší ledu, ohně, temnoty a ještě dále. Rozdmýchejte plameny v hrudi a vzneste se do nebe ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Uvolněte svého vnitřního draka a leťte za Skrytý svět na svém ohnivém dobrodružství, abyste zachránili Thunderovu rodinu a zachránili dračí království! O hře Jen vy můžete přinést mír zpět do vzájemně propojených říší ledu, ohně, temnoty a ještě dále. Rozdmýchejte plameny v hrudi a vzneste se do nebe – budoucnost Nočních světel a všech druhů draků závisí na vás!Zvyšte úroveň Thundera a jeho přátel, abyste se stali dokonalými dračími hrdiny výběrem nových odemykatelných dovedností a schopností.Použijte svou rychlost, ocas a drápy k poražení důstojných nepřátel a gigantických dračích bossů, kteří vám stojí v cestě.Ciťte vítr proti svým šupinám, když se vznášíte a noříte se přes neprozkoumané říše.Vlastnosti: BUĎTE DRÁKZažijte svobodu letu a sílu Thundera a jeho přátel LEŤTE DO NOVÝCH OBLASTÍProzkoumejte říše a hledejte Thunderovu rodinu VYSTAVTE SI SVŮJ POSTAVUS přibývajícími zkušenostmi zvyšujte úroveň svého draka v rychlosti, síle nebo inteligenci ODEMKNOUT NOVÝCH HRDINŮHrajte jako Plowhorn, Wu& Wei a Feathers a přepínejte mezi draky podle libosti. Trailer.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Outright, nejprohlíženější produkty Outright nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama