Fortnite: The Last Laugh Bundle

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Herní doplněk / DLC - PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, klíč pro PS Store, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus - balíček obsahuje 1,000 V-Bucks, tři outfity (The Joker, Poison Ivy, Midas Rex), tři batohy (Laugh Riot, ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Herní doplněk / DLC - PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, klíč pro PS Store, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus - balíček obsahuje 1,000 V-Bucks, tři outfity (The Joker, Poison Ivy, Midas Rex), tři batohy (Laugh Riot, Back Bloom, Midas Crest), čtyři krumpáče (Bad Joke, The Joker''s Revenge, Ivy Axe, Kingmaker) a "Pick a Card Contrail" % Nenechte si ujít tento herní fenomén a vydejte se do hry Fortnite s bonusovým balíčkem The Last Laugh Bundle. Staňte se součástí velkého multiplayerového zážitku. Hrajte za oblíbené postavy. Battle.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Epic Games, nejprohlíženější produkty Epic Games nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama