Monster Hunter: World

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Monter Hunter představuje kriticky oceňovanou sérii akčních RPG, které se prodalo více jak 40 miliónů kusů po celém světě. Další vstup do této série, Monster Hunter: World, přinese k životu živoucí ekosystém, ve kterém se hráči postaví do role lovce vyhledávajícího divoká fantastická zvířata. Vydejte ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Monter Hunter představuje kriticky oceňovanou sérii akčních RPG, které se prodalo více jak 40 miliónů kusů po celém světě. Další vstup do této série, Monster Hunter: World, přinese k životu živoucí ekosystém, ve kterém se hráči postaví do role lovce vyhledávajícího divoká fantastická zvířata. Vydejte se na cestu a plňte úkoly na vlastní pěst, či po boku svých přátel díky novému online módu pro až 3 hráče napříč všemi světovými regiony. V Monster Hunter: World se hráči postaví nelítostným monstrům, zatímco jejich lovecké dovednosti se budou po čas hraní stále vylepšovat. Kořist získaná z padlých nepřátel bude využívána pro vytváření nového vybavení. Lovci se budou muset mít neustále na pozoru díky nevyzpytatelnému prostředí a můžou se těšit na intenzivní a stále obtížnější bitvy! Klíčové prvky: Vítejte v novém světě: Hráči se v roli lovce vydávají na výzkumnou expedici na nově objevený kontinent zvaný "Nový Svět'''' a postupně odhalují jeho tajemství. Živoucí ekosystém: Naučte se využívat okolní prostředí pro svůj prospěch. Například poštvěte monstra proti sobě, abyste nalákali svůj hlavní cíl tam, kde ho chcete mít. Nový online mód pro více hráčů: Když pro vás bude některý souboj příliš náročný, spojte se až se třemi hráči a postavte se výzvě společně. Lovte a vyrábějte nové vybavení: Porážejte monstra a získávejte tak kořist, ze které vyrobíte zbraně a další vybavení. Ovládněte monstra: Souvislá a zábavná hratelnost: Rozlehlý a zcela otevřený svět plný výzev. Nečekejte žádné nahrávací obrazovky!

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Capcom, nejprohlíženější produkty Capcom nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama