NBA 2K21 (Mamba Forever Edition)

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Další hra z legendární série basketbalových simulátorů - NBA 2K21 - nabídne rozsáhlá vylepšení grafického zpracování a hratelnosti, bohaté kompetitivní a komunitní online funkce a hluboké a různorodé herní módy. Hra NBA 2K21 přinese zcela výjimečné pohroužení do všech aspektů basketu NBA a jeho kultury ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Další hra z legendární série basketbalových simulátorů - NBA 2K21 - nabídne rozsáhlá vylepšení grafického zpracování a hratelnosti, bohaté kompetitivní a komunitní online funkce a hluboké a různorodé herní módy. Hra NBA 2K21 přinese zcela výjimečné pohroužení do všech aspektů basketu NBA a jeho kultury - kde VŠECHNO JE HRA. Pro zajištění kompatibility her mezi novými a současnými konzolemi stejných rodin bylo do her přidáno několik nových prvků, jako je MyTEAM Cross-Progression (umožní přenos bodů MyTEAM Points, Tokenů, karet a herního postupu) a Shared VC Wallet (přenos všech nákupů a odměn). Mamba Forever Edition obsahuje: Základní hru se speciálním přebalem 100 000 Virtual Curency 10 000 MyTEAM Points 10 MyTEAM Tokens 60 MyCAREER Points 40 promo balíčků MyTEAM (10 při vydání, pak 3 týdně) Karty hráčů pro MyTEAM Sapphire Damian Lillard a Zion Williamson Kolekci bot, míč a batoh MyPLAYER XP 2X Boost pro MyPLAYER na 72 hodin Upgrade na next gen verzi (PS4 na PS5, Xbox One na Xbox Series X) Proč nakupovat u nás? Spolehlivé doručení přímo před Vaši rohožku. Domy bez rohožky a jiné speciality nejsou překážkou. Všechno zboží přísně testujeme a proto od nás odchází vždy v perfektním stavu. S naším obchodním personálem vyřešíte vše rychle a jednoduše - bez zbytečných oklik, příplatků nebo byrokracie.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 2K Games, nejprohlíženější produkty 2K Games nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama