Terraria

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Dvojrozměrný Minecraft Jste fanoušky populárního Minecraftu, ale rádi byste zkusili něco nového? Měli jste v oblibě arkádového instalatéra Maria a jeho skopičiny? Hra Terraria nabízí to nejlepší z obou her v nenáročném a přesto úchvatném provedení pro PS4.  Kopej, bojuj a stav Stejně jako Minecraft i ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Dvojrozměrný Minecraft Jste fanoušky populárního Minecraftu, ale rádi byste zkusili něco nového? Měli jste v oblibě arkádového instalatéra Maria a jeho skopičiny? Hra Terraria nabízí to nejlepší z obou her v nenáročném a přesto úchvatném provedení pro PS4.  Kopej, bojuj a stav Stejně jako Minecraft i Terraria nabízí rozsáhlé herní pole, jež čeká na své zorání. Vžijete se do role průzkumníka-zlatokopa, který při své honbě za poklady narazí na četné nástrahy a překážky. K jejich překonání bude moci využít širokou škálu zbraní, od těch sečných (meče, dýky) přes palné (pistole, pušky) až k mocným kouzlům. Každou suroviny, jež při svém průzkumu naleznete a vytěžíte, můžete využít pro stavbu, nebo výrobu zbraní či jejich vylepšení. Fantazii se meze nekladou.  Co by to však bylo za dobrodružství, když by váš hrdina neměl svůj domov? Najděte vhodné místo, nasbírejte potřebné materiály a postavte mu skromný domeček, velkolepý palác nebo obrněnou pevnost. Volba je jen na vás. Celý svět Terraria vám leží u nohou a čeká na zásah vaší ruky a fantazie.  Vlastnosti hry 2D náhodně generovaný herní svět Arkádová plošinovka Postupné vylepšení postavy Sbírání rozličných předmětů Možnosti neomezené stavby  Možnost kooperativního hraní i PVP přes internet  Nejméně 30 hodin herního času.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 505 Games, nejprohlíženější produkty 505 Games nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama