Trials Fusion

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

V Trials Fusion, pokračovaní jedinečné Trials série budeme znovu projíždět náročné tratě na čas s motorkami, kterým tentokrát přibude i nový systém triků, upgrady motorek a i možnost jízdy na čtyřkolce. Kvalitní fyzika zůstane zachována a chybět nebude ani editor tratí.Trials Fusion vyvíjí společnost ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

V Trials Fusion, pokračovaní jedinečné Trials série budeme znovu projíždět náročné tratě na čas s motorkami, kterým tentokrát přibude i nový systém triků, upgrady motorek a i možnost jízdy na čtyřkolce. Kvalitní fyzika zůstane zachována a chybět nebude ani editor tratí.Trials Fusion vyvíjí společnost RedLynx ve spolupráci s Ubisoft Shanghai a Ubisoft Kyjev. Je navržen speciálně pro novou generaci hardware a nabízí hráčům neomezenou řadu překážek a výzev v boji proti času a také prot hráčům po celém světě.Trial Fusion je založen na stejné fyzice jako jeho předchůdci, ale tentokrát rozšířené o zcela nové funkce, včetně systému FMX.Hráči si budou moc vytvořit své vlastní tratě dle své představivosti a dovedností. Poté mají možnost svou trať nasdílet online pro velkou Trials komunitu Trials Fusion (Deluxe Edition) obsahuje: - hru Trials Fusion - Season Pass, 6 DLC: balíček tratí, nové díly na motorku, jezdecké kombinézy, nové předměty do editoru tratí, exkluzivní bonusové předměty Kombinéza "Crater Hazmat" a souprava na úpravu karosérie "Light Up The Skies".

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Ubisoft, nejprohlíženější produkty Ubisoft nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama