Wolfenstein: The New Order + The Old Blood

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

Studiu Machine Games se podařilo vzkřísit sérii Wolfenstein ve velkém stylu a ty si tak můžeš užít dvě naprosto vychytané hry v jednom výhodném balíčku.The New Order začíná útokem na pevnost generála Deathsheada, jenž svými obřími roboty hrozí zvrátit průběh 2. světové války a ovládnout celý svět. Útok ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Studiu Machine Games se podařilo vzkřísit sérii Wolfenstein ve velkém stylu a ty si tak můžeš užít dvě naprosto vychytané hry v jednom výhodném balíčku.The New Order začíná útokem na pevnost generála Deathsheada, jenž svými obřími roboty hrozí zvrátit průběh 2. světové války a ovládnout celý svět. Útok se však nezdaří a B.J. je společně se svými spolubojovníky nucen urychleně opustit nacistickou základnu.Tím se spouští řetězec událostí, který na konci může vést jen k jednomu výsledku - buď B.J. svými činy generála porazí, nebo padne v bitvě za svobodu a demokracii. HERNÍ OBSAH: *Zažij intenzivní přestřelky z pohledu první osoby, zatímco se proti tobě postaví obrovští nazi roboti, super vojáci a elitní jednotky - vše vyrenderované v dokonalém detailu pomocí enginu id Tech 5. *Ve hře Wolfenstein najdeš dech beroucí honičky, podvodní průzkum, hráčem ovládané stroje nacistů a mnoho dalšího, to vše kombinované v dobrodružné akci. *Sbírej ultra pokročilé nacistické technologie! Odhal tajemství výzkumných zařízení a ostře hlídaných skrýší zbraní, abys tak mohl vylepšit svůj arzenál. *Zažij akční a napínavé dobrodružství v neskutečném tempu působivého příběhu hry.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 Bethesda, nejprohlíženější produkty Bethesda nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama