WWE 2K Battlegrounds

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 4

WWE 2K Battlegrounds z dílny herního studia Saber Interactive, přichází se zcela novým zážitkem ze světa wrestlingu s akční arkádovou a zábavnou hratelností a zajímavým designem postav, prostředí a pohybů. Na hráčů čeká více než 70 postav WWE Superstars a Legends při vydání hry a další přijdou po vydání. ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

WWE 2K Battlegrounds z dílny herního studia Saber Interactive, přichází se zcela novým zážitkem ze světa wrestlingu s akční arkádovou a zábavnou hratelností a zajímavým designem postav, prostředí a pohybů. Na hráčů čeká více než 70 postav WWE Superstars a Legends při vydání hry a další přijdou po vydání. Osm unikátních zápasnických lokací Battlegrounds přinese zábavnou akci a interaktivní elementy, spolu s nehoráznými zbraněmi, kterými budou hráči bušit do svých oponentů. Sneste se z vojenské helikoptéry, rozdrťte protivníka automobilem v autodílně a vrhněte je do hrtanu hladového aligátora v močálu. O bombastický komentář a perfektní doplnění atmosféry se postará WWE komentátorského duo Mauro Ranallo a Jerry The King Lawler. Hráči budou mít také možnost přizpůsobit si arény podle svých představ a dát tak každému zápasu nádech osobitosti a využít Superstar Creator a navrhnout si své vlastní unikátní WWER Superstar postavy s rozdílnými tělesnými typy, oblečením, vlasy a bojovými styly. WWE 2K Battlegrounds přinese různé legendy WWE jakými jsou Roman Reigns, Drew Galloway, Charlotte Flair, Becky Lynch, Asuka, Daniel Bryan, Kofi Kingston, Randy Orton, Andre the Giant, Undertaker, Mankind, Shawn Michaels, Yokozuna, Sgt. Slaughter a mnoho dalších. Hra WWE 2K Battlegrounds nabídne několik herních režimů. Exhibition: Zúčastněte se zápasů Exhibition doma nebo na cestě, kdykoli a kdekoli v lokálním a online multiplayeru pro až 4 hráče. Campaign: Přidejte se k dobrodružství 7 nových nadějných hráčů v kampaňovém režimu a bojujte o možnost získat kontrakt WWE. Odemykejte nové arény inspirované lokacemi jako je Everglades, Bootcamp, Mexico, New York a Skotsko a získávejte cenné rady od legendárních osobností WWE, jako je Stone Cold Steve Austin nebo Paul Heyman. King of Battleground: Bojujte v tomto online režimu, kde se proti sobě postaví 4 hráči, zatímco 4 čekají na vstup do ringu a kde vyhrává poslední přeživší. Online: Otestujte své schopnosti v online turnajích a exhibičních zápasech.Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 4 2K Games, nejprohlíženější produkty 2K Games nebo nejlevnejší Hry na Playstation 4.

Reklama