Dragons: Legends of The Nine Realms

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Playstation 5

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - V Legendě o devíti říších budete hrát za jednoho ze čtyř draků s různými schopnostmi, které vám pomohou nejen překonat překážky vyžadující logické myšlení, ale i souboje s bossy. Staňte se drakemZměňte se v rámci příběhu DreamWorks ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Playstation 5

Popis

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - V Legendě o devíti říších budete hrát za jednoho ze čtyř draků s různými schopnostmi, které vám pomohou nejen překonat překážky vyžadující logické myšlení, ale i souboje s bossy. Staňte se drakemZměňte se v rámci příběhu DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms PS5 v draka. Poznejte, jaké to je svobodně létat herním světem. Plachtěte s přáteli a měňte v dračí kůži podobu vesmíru. Procházejte v DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms PS5 různé světyObjevujte odlišně navržené říše. Zamiřte do ledem pokrytých tunder, do sopečných krajin. Vyhýbejte se překážkám. Vylepšujte svého šupinatého šampiona a stvořte z něj tak smrtící monstrum, kterého se budou všichni nepřátelé bát. Zpřístupněte si nové.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Playstation 5 Outright, nejprohlíženější produkty Outright nebo nejlevnejší Hry na Playstation 5.

Reklama