Crash: Tag Team Racing

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na PSP

Hra pro konzoli Koupí této hry se Vám odemyká možnost hraní velmi zábavné kombinace hry závodní a akční arkády. Hra Vás zavede do světa obydleného postavičkami z předešlých Crash Bandicoot titulů. Příběh hry je velmi jednoduchý – doktor Neo Cortex se snaží porazit Crashe a jeho přátele v závodních kláních. ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na PSP

Popis

Hra pro konzoli Koupí této hry se Vám odemyká možnost hraní velmi zábavné kombinace hry závodní a akční arkády. Hra Vás zavede do světa obydleného postavičkami z předešlých Crash Bandicoot titulů. Příběh hry je velmi jednoduchý – doktor Neo Cortex se snaží porazit Crashe a jeho přátele v závodních kláních. Hra je určena pro hráče všeho věku a může jí hrát celá rodina.V jakékoli části závodu lze zastavit a zkombinovat své vlastní vozítko s vozítkem jednoho ze svých přátel a vytvořit tím ultimátní zbraň na kolečkách. Jedna postava se přitom věnuje řízení a druhá obsluhuje kanón, s nímž může otáčet všemi směry. Hra kromě částí závodních obsahuje i části arkádové, kdy hráč prozkoumává herní svět na vlastních nohou, sbírá power-upy a odemyká si nové tratě. Parametry a specifikace:Určeno pro:konzole PSPKategorie:Závodní.

brand name

Prohlédněte si další Hry na PSP Sierra Entertainment, nejprohlíženější produkty Sierra Entertainment nebo nejlevnejší Hry na PSP.

Reklama