Grand Theft Auto: San Andreas

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox 360

 Další z neochvějných klasik Grand Theft Auto přichází na váš hráčský stůl v HD rozlišení o kvalitě 720p. Tento vyžehlený remake vás zavede do uliček města Los Santos v americkém státě San Andreas. Devadesátá léta, ve kterých se tento příběh odehrává, na vás dýchají doslova z každého rohu. Ulice jsou ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox 360

Popis

 Další z neochvějných klasik Grand Theft Auto přichází na váš hráčský stůl v HD rozlišení o kvalitě 720p. Tento vyžehlený remake vás zavede do uliček města Los Santos v americkém státě San Andreas. Devadesátá léta, ve kterých se tento příběh odehrává, na vás dýchají doslova z každého rohu. Ulice jsou naplněny soupeřícími gangy, dealery drog a zkorumpovanými policisty.Najdi vrahy své matkyJako postava Carla Johnsona se vracíte po několika letech do svého rodiště, kde byla zavražděna vaše matka. Její smrt je opředena nevyřešenými otázkami a mnoha pochybami, které chcete jako její dobrý syn vyřešit a klubko lží rozmotat. S tím vám bude pomáhat hrstka přátel – sestra Kendall Johnsonová, Sweet Johnson nebo bratři z gangu Orange Grove Families. Nenechte se omámit podporou přátel, vždy se raději podívejte přes rameno, zda po vás nejdou nepřátelé z The Ballas nebo početná skupina zkorumpovaných policistů.Při prožívání hlavní dějové linky si můžete v rozlehlém světě odskočit například do kasina na partičku pokru. Pokud by vás karetní hra opravdu chytla, můžete si dokonce jeden klub pořídit. Vychutnávat si můžete nejen jízdu v dobových automobilech. K rychlé přepravě jistě pomůže i motocykl nebo kolo. Je libo si zaplavat? V GTA San Andreas je i to možné. Jen musíte dávat pozor, aby vám nenavlhly kulky ve vašich zbraních. Brokovnice, kulomet nebo pistole by vám pak nemusely zachránit kůži v zběsilých přestřelkách. .

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox 360 Rockstar Games, nejprohlíženější produkty Rockstar Games nebo nejlevnejší Hry na Xbox 360.

Reklama