Quantum Conundrum

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox 360

Hra pro konzoli - Xbox 360, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: logická.Quantum Conundrum pro Xbox 360 je puzzle hra, kde pomocí  dimenzí, které přepínáte v reálném čase projdete šíleným domem a zachráníte svého strýce. 77% Quantum Conundrum je zábavná a originální hra, vytvořená pro všechny ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox 360

Popis

Hra pro konzoli - Xbox 360, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: logická.Quantum Conundrum pro Xbox 360 je puzzle hra, kde pomocí  dimenzí, které přepínáte v reálném čase projdete šíleným domem a zachráníte svého strýce. 77% Quantum Conundrum je zábavná a originální hra, vytvořená pro všechny milovníky hlavolamů, kteří mají rádi výzvy. VypnutoVynechat z LightBoxu Chytlavý příběh plný zvratů a neočekávaných situacíVaším úkolem je najít a nakonec i zachránit vašeho strýčka s pomocí jeho nejnovějšího vynálezu, zařízení jménem Interdimenzionální přepínač pro přepínání mezi dimenzemi. VypnutoVynechat z LightBoxu Vtipně zpracované hlavolamy u kterých se budete bavit dlouhé hodiny  Je ta pohovka příliš těžká k přestěhování?.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox 360 Square Enix, nejprohlíženější produkty Square Enix nebo nejlevnejší Hry na Xbox 360.

Reklama