Supreme Commander 2

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox 360

Supreme Commander 2 - Hlavní úlohu by měly opět ztvárnit tři hlavní frakce Aeon, UEF a Cybrans. Frakce prošly určitými změnami, z nichž nejvýraznější se týká Aeonu. Ta se př. Supreme Commander 2 - Hlavní úlohu by měly opět ztvárnit tři hlavní frakce Aeon, UEF a Cybrans. Frakce prošly určitými změnami, ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox 360

Popis

Supreme Commander 2 - Hlavní úlohu by měly opět ztvárnit tři hlavní frakce Aeon, UEF a Cybrans. Frakce prošly určitými změnami, z nichž nejvýraznější se týká Aeonu. Ta se př. Supreme Commander 2 - Hlavní úlohu by měly opět ztvárnit tři hlavní frakce Aeon, UEF a Cybrans. Frakce prošly určitými změnami, z nichž nejvýraznější se týká Aeonu. Ta se přerodila na The Illuminated, která je postavena na organičtější bázi. Ostatní dvě se příliš velkých změn nedočkají. Jedná se hlavně o vylepšení jednotlivých arzenálů všech tří skupin. Již je známo, že téměř všechny jednotky nově vzniklé frakce Illuminate létají nad zemí nebo nad vodou a tudíž nepotřebují námořnictvo. Další podstatnou roli v Supreme Commander 2 hraje také upgrade. Nepůjde již převážně o nakupování novějších a účinnějších jednotek, ale k dispozici dostaneme vylepšování současné jednotky na dostačující úroveň. Možnost upgradu dostane také ACU neboli Armored Command Unit (obrněná velitelská jednotka) dobře známá z prvního dílu. Ta bude moci například nést na ramennou torpéda nebo kolem sebe vytvořit ochranný štít.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox 360 Square Enix, nejprohlíženější produkty Square Enix nebo nejlevnejší Hry na Xbox 360.

Reklama