Chivalry 2 (Day One Edition)

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 5 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Vraťte se na nepřekonatelné středověké bojiště.Chivalry 2 je hra inspirovaná epickými filmovými bojovými scénami z období středověku. Hru si může najednou zahrát několik hráčů, kteří jsou vrženi do akce ikonických momentů středověku-od řinčící mečů přes bouře, hořící šípy, rozsáhlé obléhání hradů a ještě ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Vraťte se na nepřekonatelné středověké bojiště.Chivalry 2 je hra inspirovaná epickými filmovými bojovými scénami z období středověku. Hru si může najednou zahrát několik hráčů, kteří jsou vrženi do akce ikonických momentů středověku-od řinčící mečů přes bouře, hořící šípy, rozsáhlé obléhání hradů a ještě mnohem více. Ovládněte masivní bojiště. Katapulty budou řvát zem na kusy, dokud budete obléhat hrady, podpalovat vesnice a zotročovat poddané při průchodu mapou. Kombinace úderů v reálném čase a volného combo systému pro zrychlení akce dovoluje hráčům přeměnit se na ocelovou vichřici na bojišti. Hra umožňuje bojovat s několika nepřáteli najednou a spojuje to nejlepší z FPS a bojových her pro nezaměnitelný herní zážitek. Zahrajte si s hráči z celého světa bez ohledu na platformu. Zažijte klasické středověké prostředí, od turnajů až po složité obležení, chaos na bojišti, jakož i"The Battle of the Bastards" z Her o trůny. Přizpůsobte si svůj styl boje. 4 základní skupiny zbraní se ještě rozšiřují o další podskupiny, přičemž každá zbraň má několik vizuálních obměn. Vylepšete své šance díky podpůrným předmětem, jako například olejové kahance, barikády, bedny se zásobami či hroty šípů. Zmocněte se bojiště pomocí těžkých mašin-katapulty, balistické zbraně, ostnaté pasti, beranidla, žebříky a další. Vylepšete si svého hrdinu pomocí detailního přizpůsobení vzhledu-vyberte si tvar hlavy, barvu, délku a umístění vlasů a vousů, barvu pleti, helmu, brnění, zbraně a další z nekonečných možností. Bojujte nadále i přes ztrátu končetiny, odzbrojení, zapálení, zlomení štítu, krvácení. Rozdávejte údery i když jste na kolenou. Využijte cokoliv, co Vám přijde pod ruku. Bitevní pole jsou plné různých předmětů, které můžete využít na boj-ať už chytíte odkutálela hlavu nepřítele a ubijete s ní dalšího nebo podpálit slepici a hodíte, improvizujte s tím, co najdete.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Deep Silver, nejprohlíženější produkty Deep Silver nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama