Dragon Ball: Xenoverse 2

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Hra Dragon Ball: Xenoverse 2 je vyvinuta pro plné využití síly next-gen konzolí, hra bude pokračovat v příběhu vysoce populárního předchůdce Dragon Ball: Xenoverse, tentokrát s vylepšeno. Hra Dragon Ball: Xenoverse 2 je vyvinuta pro plné využití síly next-gen konzolí, hra bude pokračovat v příběhu vysoce ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Hra Dragon Ball: Xenoverse 2 je vyvinuta pro plné využití síly next-gen konzolí, hra bude pokračovat v příběhu vysoce populárního předchůdce Dragon Ball: Xenoverse, tentokrát s vylepšeno. Hra Dragon Ball: Xenoverse 2 je vyvinuta pro plné využití síly next-gen konzolí, hra bude pokračovat v příběhu vysoce populárního předchůdce Dragon Ball: Xenoverse, tentokrát s vylepšenou grafikou, která hráčům ještě více pomůže se ponořit do ikonického světa Dragon Ball. V Dragon Ball: Xenoverse 2 najdete nové město, kde potkáte ostatní postavy a hráčů, také zde najdete většinu upravení a přizpůsobení postav, zda celou řadu nových vymožeností a speciálních vylepšení. Znovu prožijte historické momenty příběhu Dragon Ball cestováním v čase a zabráněním změn v historii. Vizuální efekty next-gen konzolí přivedou Dragon Ball anime zážitek k životu. Nové postavy i ze série Dragon Ball Super a souboje s bossy. Nové město, ve kterém potkáte postavy i hráčů, tentokrát 7 násobně větší, s kapacitou až 300 hráčů online. Mnohem hlubší systém tvorby postav. Vylepšení a podpora po vydání hry, až po dobu jednoho roku.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Bandai Namco, nejprohlíženější produkty Bandai Namco nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama