F1 2018

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Další ročník nejrychlejší závodní hry je zde. V novém ročníku se laťka kvality posouvá opět o něco výš a věhlasné studio Codemaster slibuje mnoho změn. Od těch očekávaných, tedy aktualizací soupisek a lepší fyziky, až po zlepšený kariérní mód, po kterém fanoušci dlouho volali. Vybudujte si pověst jak ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Další ročník nejrychlejší závodní hry je zde. V novém ročníku se laťka kvality posouvá opět o něco výš a věhlasné studio Codemaster slibuje mnoho změn. Od těch očekávaných, tedy aktualizací soupisek a lepší fyziky, až po zlepšený kariérní mód, po kterém fanoušci dlouho volali. Vybudujte si pověst jak na trati, tak mimo ní, s časově omezenými mediálními rozhovory, které budou ovlivňovat vaši kariéru pilota Formule 1. Budete vystupovat jako showman nebo se budete chovat uctivěji ku sportovní etice? Budete rozvíjet svůj tým, aby dosáhl na vrchol, nebo budete posílat agenty špehovat rivalské týmy a řidiče? F1 2018 vás nechá stát se strůjcem svého osudu. Headline Edice obsahuje:  - hru F1 2018  - navíc vozy: 2009 Brawn BGP-001 a 2003 Williams FW25 v rámci DLC pro Classic Cars Proč nakupovat u nás? Spolehlivé doručení přímo před Vaši rohožku. Domy bez rohožky a jiné speciality nejsou překážkou. Všechno zboží přísně testujeme a proto od nás odchází vždy v perfektním stavu. S naším obchodním personálem vyřešíte vše rychle a jednoduše - bez zbytečných oklik, příplatků nebo byrokracie.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Codemasters, nejprohlíženější produkty Codemasters nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama