Fast and Furious Crossroads

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

OBLÍBENÉ I NOVÉ POSTAVY Vstupte do role Dominica, Letty nebo Romana, nebo hrajte za některou z nových postav, které se představí ve hře. Užijte si novou oficiální kapitolu ve světě Fast & Furious přesně jako v legendárních filmech včetně originálního dabingu hlavních filmových postav, o který se postarali ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

OBLÍBENÉ I NOVÉ POSTAVY Vstupte do role Dominica, Letty nebo Romana, nebo hrajte za některou z nových postav, které se představí ve hře. Užijte si novou oficiální kapitolu ve světě Fast & Furious přesně jako v legendárních filmech včetně originálního dabingu hlavních filmových postav, o který se postarali herci Dom, Letty a Romana. Setkejte se s novými postavami, jako je Vienna (dabing: Sonequa Martin-Green) nebo Cam (dabing: Asia Kate Dillon). NÁLOŽ AUT, VYCHYTÁVEK A LOKACÍ Příběh odehrávající se na území několika států s akční hratelností plné pronásledování, úniků, zneškodňování nepřátel a loupeží. Projeďte se v ikonických automobilech schválených Dennisem McCarthym, oficiálním automobilovým koordinátorem ságy Fast & Furious. Vydejte se na vzrušující dobrodružství napříč zeměkoulí - od horkých písků Maroka a pompéznosti Athén či Barcelony až po neonem zalité ulice New Orleans. Využívejte vychytávek známých z filmů a objevujte nové ke zničení nepřítele. UNIKÁTNÍ MULTIPLAYER Vytvořte si partu se svými přáteli, hrajte online a zažijte ten pravý automobilový chaos. Hrajte online se svou vlastní partou a vychutnejte si revoluční týmovou akci. Vylepšujte svou úroveň a odemykejte nová vozidla, úpravy, vylepšení, auto folie, předměty přizpůsobení a mnoho dalšího. Zaznamenávejte a porovnávejte svou zkušenost se hrou za využití nejrůznějších statistik, historií zápasů, dosažených úspěchů, získaných trofejí a více se svými přáteli díky vševidoucímu systému MOSAIC.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Bandai Namco, nejprohlíženější produkty Bandai Namco nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama