Gigantosaurus: The Game

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Vydej se na nezapomenutelné dobrodružství napříč prehistorickým světem oblíbeného dinosaura jménem Gigantosaurus. Toto unikátní dinosauří dobrodružství přináš&. Vydej se na nezapomenutelné dobrodružství napříč prehistorickým světem oblíbeného dinosaura jménem Gigantosaurus. Toto unikátní dinosauří dobrodružství ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Vydej se na nezapomenutelné dobrodružství napříč prehistorickým světem oblíbeného dinosaura jménem Gigantosaurus. Toto unikátní dinosauří dobrodružství přináš&. Vydej se na nezapomenutelné dobrodružství napříč prehistorickým světem oblíbeného dinosaura jménem Gigantosaurus. Toto unikátní dinosauří dobrodružství přináší zábavnou kombinaci snahy o záchranu světa, super závodu a přímo gigantické zábavy pro rodinu a přátele. Pomoz Rockymu, Tiny a Mazu řešit velké problémy - jako když obrovský meteorit zablokuje Gigantův vstup do sopky! Hraj společně s přáteli a rodinou a odhaluj tajemství, řeš hádanky a staň se zachráncem dne. Nauč se využívat Gigantovi neuvěřitelné síly a velikosti ve svůj prospěch. Konec dobrodružství každého z dinosaurů je teprve začátek - neuvěřitelně rychlého závodu do další zóny! Budeš ten nejuřvanější, nejrychlejší - nebo snad obojí? Ultimátní Gigantosaurus dobrodružství čeká jen na Tebe!

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Bandai Namco, nejprohlíženější produkty Bandai Namco nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama