Homefront: The Revolution

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 5 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Homefront: The Revolution vás vsadí do role odbojáře, který se nechce smířit s tím, že Spojené státy pod nadvládou agresora již nikdy nebudou jako dříve. Postavte se na odpor a vybojujte svobodu - pro národ i pro sebe. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Homefront: The Revolution vás vsadí do role odbojáře, který se nechce smířit s tím, že Spojené státy pod nadvládou agresora již nikdy nebudou jako dříve. Postavte se na odpor a vybojujte svobodu - pro národ i pro sebe. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Homefront: The Revolution vás vsadí do role odbojáře, který se nechce smířit s tím, že Spojené státy pod nadvládou agresora již nikdy nebudou jako dříve. Postavte se na odpor a vybojujte svobodu - pro národ i pro sebe. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Bojujte proti nepřátelským okupačním silám, které se nezastaví před ničím. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Stůjte při sobě a dokažte, že když se lidé spojí, dokážou cokoliv. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Situace se nevyvíjí k lepšímu Příběh Homefront: The Revolution se odehrává 4 roky od brutální vojenské okupaci Spojených států. Město Philadelphia, kdysi kolébka Nezávislosti, se proměnila v ghetto, nad nímž bdí bezpečnostní droni nepřítele, přičemž jakýkoliv odpor proti stannému právu je ihned pacifikován ozbrojenými hlídkami. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Lid proti armádě Jako člen lidové domobrany se budete přesouvat ve zcela otevřeném světě, v němž se může stát cokoliv. Veďte guerillovou válku proti lépe vyzbrojené a organizované přesile, přičemž vaše činy budou mít dopad na prostředí kolem vás. Pokud se vám s pomocí sabotáží, přepadů a infiltrací bude dařit osvobozovat důležité cíle, obyvatelé města se přidají na vaši stranu, ve snaze zbavit se nezvaných hostů jednou provždy. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Nádherná grafika doprovodí hratelnost Vychutnejte si nevšední grafické zpracování díky síle CryEnginu nejnovější generace. Ten se stará o úchvatná prostředí, pokročilé nasvícení a stíny, přičemž pozadu nezůstávají ani další pozlátka v čele s částicovými efekty a texturami ve vysokém rozlišení. Svět Homefront: The Revolution tak ožije přímo před vašima očima a ponořit se do něj budete moci jedna radost. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Užijte si dlouhou kampaň, která se vyznačuje nenaskriptovanými přestřelkami. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Vylepšujte zbraně a arzenál, s jehož pomocí rozdrtíte nepřítele. Vypnuto Vynechat z LightBoxu Prožijte okupaci s přáteli Kromě klasické kampaně pro jednoho hráče hra přinese i online kooperativní multiplayer, díky čemuž budete moci společně s vašimi přáteli formovat buňku odporu a získávat reputaci coby Hrdinové revoluce. Odemykejte nové zbraně, zabírejte důležité strategické body na mapě a bavte se v této nevšední střílečce.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Deep Silver, nejprohlíženější produkty Deep Silver nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama