LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Skvěle prodávaná série videoher LEGO Batman se vrací v podobě nového, nadpozemského akčního dobrodružství! V LEGO Batman 3: Beyond Gotham, Temný rytíř spojí své síly se superhrdiny světa DC Comics a odstartuje do vesmíru, aby zastavil zlého Brainiaca, kdetý se chystá zničit Zemi. Brainiac zmenšuje planety ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Skvěle prodávaná série videoher LEGO Batman se vrací v podobě nového, nadpozemského akčního dobrodružství! V LEGO Batman 3: Beyond Gotham, Temný rytíř spojí své síly se superhrdiny světa DC Comics a odstartuje do vesmíru, aby zastavil zlého Brainiaca, kdetý se chystá zničit Zemi. Brainiac zmenšuje planety pomocí kouzla Prstenů Lanternů, aby si je mohl zařadit do své podivné sbírky miniatur měst z celého vesmíru. Nyní se musí ti největší hrdinové a nejpodlejší záporáci spojit a vydat se na cestu po světech Lanternů, aby získali všechny jejich prsteny a zastavili Brainiaca, dokud je ještě čas. Hlavní vlastnosti: Vzrušující vesmírné bitvy: Úplně poprvé se společně s Batmanam a jeho spojenci zúčastníte bitev ve vesmíru a na rozličných světech Lanternů jako Zamaron a Odym. Rozsáhlý seznam hrdinů i záporáků z DC Comics: Odemkněte si a zahrajte si za více než 150 postav s úžasnými silami a schopnostmi, jako jsou členové Justice League nebo BIG LEGO figurky Cyborg, Solomon Grundy a spousta dalších. Unikátní příběhová linie se spoustou zvratů: Překvapivá odhalení, Brainiacova schopnost ovládat myšlenky a moc Prstenů Lanternů přinášejí do hry úplně nové stránky hrdinů, o kterých jste si mysleli, že je dobře znáte. Hackujte počítačové terminály: Vstupte do virtuálního světa, abyste unikli z bludišť, bojujte v arénách a závoďte o přístupové kódy. Bat-tastické Gadget Wheel: Jednoduchým stisknutím tlačítka si vyberte a vylepšete výbavu a schopnosti vybraného hrdiny. Rozličná proslulá místa: Navštivte Hall of Justice, Batcave a Justice League Watchtower, abyste se dostali do obchodů, místností s trofejemi a k úpravám hrdinů a vozidel. Hvězdné obsazení: Hra obsahuje úžasný seznam dabérů, přičemž spousta z nich už si v některém díle LEGO Batman zahrála: Troy Baker (Batman); Travis Willingham (Superman); Christopher Cory Smith (The Joker); Laura Bailey (Wonder Woman a Catwoman); Dee Bradley Baker (Brainiac); Josh Keaton (Green Lantern); Scott Porter (Aquaman) a nikdo menší než sám Batman z roku 1960, Adam West! LEGO BATMAN 3: BEYOND GOTHAM software © 2014 TT Games Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and the Knob configurations and the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. © 2014 The LEGO Group. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.Batman and all related characters, and elements are trademarks of DC Comics © 2014. All Rights Reserved.WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s14).

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Warner Bros, nejprohlíženější produkty Warner Bros nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama