Little Nightmares

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Hra pro konzoli.PC Little Nightmares: Objevte všechna tajemná zákoutí divného domečku pro panenky, který se pro vás stane vězením, ze kterého musíte uniknout, ale také hřiště, na kterém se můžete vyřádit. Popusťte uzdu své představivosti a najděte cestu ven. 78% Úžasná arkáda s hororovými prvky, která ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Hra pro konzoli.PC Little Nightmares: Objevte všechna tajemná zákoutí divného domečku pro panenky, který se pro vás stane vězením, ze kterého musíte uniknout, ale také hřiště, na kterém se můžete vyřádit. Popusťte uzdu své představivosti a najděte cestu ven. 78% Úžasná arkáda s hororovými prvky, která vás překvapí svým skvělým zpracováním, hratelností a originálním grafickým vykreslením. Unikněte z tajemného světa hrůzyNechte se vtáhnout do temného světa Little Nightmares a zažijte nezvyklé dobrodružství, ve kterém si vyzkoušíte hrůzy z dětství. Pomozte Šestce utéct z Chřtánu - velké a záhadné lodi plné strašlivých existencí. Podnikněte cestu skrz skvěle propracované lokace Vydejte se na cestu do zajímavého domečku pro panenky, který vás uvězní a vy z něj musíte uniknout.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Bandai Namco, nejprohlíženější produkty Bandai Namco nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama