Murdered: Soul Suspect

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Info v obchodě Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Hra pro konzoli - vžijte se do role zavražděného detektiva Ronana O´Connora /respektive jeho ducha/ a pokuste se nalézt za pomoci nadpřirozených schopností svého vraha Nevšedně pojatá detektivka, která jemně balancuje na hranici nadpřirozena. Docela zajímavý příběh totiž láká na vyšetřování své vlastní ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Hra pro konzoli - vžijte se do role zavražděného detektiva Ronana O´Connora /respektive jeho ducha/ a pokuste se nalézt za pomoci nadpřirozených schopností svého vraha Nevšedně pojatá detektivka, která jemně balancuje na hranici nadpřirozena. Docela zajímavý příběh totiž láká na vyšetřování své vlastní smrti. Hlavní hrdina Ronan O''''Connor má za sebou pestrou minulost. Nejdříve zručný zločinec, ale následně tvrdý policista s jakýmsi šestým smyslem na řešení zapeklitých případů. Až ten poslední v podobě sériového vraha se mu stane osudným. Chcete přijít celé situaci na kloub? Tak se ponořte do spleti jednotlivých událostí.   Duchařské schopnosti Probouzíte se jako duch a máte možnost se vžít do kůže nic netušících lidí. Můžete se všude pohybovat a postupně sbírat jednotlivé důkazy. Ohledání míst činů, ale i vyslechnutí jednotlivých svědků vám vynese zajímavé indicie, jejichž správné rozluštění vás posune opět o kus dále. Zvláštně zachycená atmosféra města Salem, kde se celý děj odehrává, vás osloví a.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Square Enix, nejprohlíženější produkty Square Enix nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama