One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 5 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

One Punch Man - hrdina, kterého nikdo nezná. Zažijte svět známý z komiksů a seriálu ONE PUNCH MAN na vlastní kůži v nové akční bojové hře ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS! Utvořte tým Vašich oblíbených hrdinů a záporáků, ovládněte a vylepšujte. One Punch Man - hrdina, kterého nikdo nezná. Zažijte svět ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

One Punch Man - hrdina, kterého nikdo nezná. Zažijte svět známý z komiksů a seriálu ONE PUNCH MAN na vlastní kůži v nové akční bojové hře ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS! Utvořte tým Vašich oblíbených hrdinů a záporáků, ovládněte a vylepšujte. One Punch Man - hrdina, kterého nikdo nezná. Zažijte svět známý z komiksů a seriálu ONE PUNCH MAN na vlastní kůži v nové akční bojové hře ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS! Utvořte tým Vašich oblíbených hrdinů a záporáků, ovládněte a vylepšujte jejich bojové techniky a nechte se pohltit zábavnou akční hratelností. Klíčové prvky: Ponořte se do dynamického bojového herního zážitku s milovanými postavami z One Punch Man! Hrajte za své oblíbené hrdiny - nebo se jedním z nich staňte! Staňte se hrdinou! Vytvořte si vlastního hrdinu a vyberte mu vlastní sadu schopností a dovedností! Bojujte jako na trní! Dynamické souboje 3 vs. 3 v prostředí událostí známých z One Punch Man, například meteority i ostatní hrdinové.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Bandai Namco, nejprohlíženější produkty Bandai Namco nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama