Thief

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox One

Hra pro konzoli akční zlodějská adventure, pokračování slavné série dobrodružství zloděje Garreta   Hráči oblíbený zlodějíček Garrett se vrací v již čtvrtém díle této stealth akční hry s prvky fantasy a steampunku. Garrett, známý mistr zloděj, se znovu noří do stínů Města, v němž ozbrojené městské hlídky ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Hra pro konzoli akční zlodějská adventure, pokračování slavné série dobrodružství zloděje Garreta   Hráči oblíbený zlodějíček Garrett se vrací v již čtvrtém díle této stealth akční hry s prvky fantasy a steampunku. Garrett, známý mistr zloděj, se znovu noří do stínů Města, v němž ozbrojené městské hlídky Barona rozsévají násilí a strach. Hlavní hrdina se tak znovu musí spolehnout pouze sám na sebe a své schopnosti dostat se, navzdory ostražitým strážím a obyvatelům města, tiše i na ta nejstřeženější místa. Žádný úkol není pro Garretta překážkou, žádné místo zcela neproniknutelné. Jak však události v rámci povstání proti hrůzovládě nabírají na obrátkách, je i samotný zloděj vtažen do rychle eskalujícího konfliktu. Obyvatelé města totiž pod vedením zástupce lidu Oriona udělají cokoliv, aby Město osvobodili ze spárů Barona a znovu jej získali pod svou kontrolu. Revoluce je zcela nevyhnutelná. Pokud Garret nezasáhne, ulice se zbarví krví a Město bude zničeno sebou samým. Jste Garrett, mistr zloděj.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox One Square Enix, nejprohlíženější produkty Square Enix nebo nejlevnejší Hry na Xbox One.

Reklama