Najlepšie triky v OLYMPE

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Internet, komunikace, sítě

Hľadáte spôsob, ako si uľahčiť a zrýchliť vašu každodennú prácu v programe? Potom je publikácia Najlepšie triky v OLYMPe určená práve vám. Publikácia je zaktualizovaná. Oproti pôvodným vydaniam je doplnená o ďalšie zaujímavé funkcie, ktoré pribudli v programe OLYMP. Nájdete v nej tipy na rôzne pomôcky ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Internet, komunikace, sítě

Popis

Hľadáte spôsob, ako si uľahčiť a zrýchliť vašu každodennú prácu v programe? Potom je publikácia Najlepšie triky v OLYMPe určená práve vám. Publikácia je zaktualizovaná. Oproti pôvodným vydaniam je doplnená o ďalšie zaujímavé funkcie, ktoré pribudli v programe OLYMP. Nájdete v nej tipy na rôzne pomôcky pre uľahčenie vašej práce, ako je napríklad elektronický HELP, mzdová kalkulačka, číselníky, ale aj tipy na používanie ďalších nových nástrojov a nastavení programu. Oboznámi vás aj o možnosti využívania klávesových skratiek a hromadných funkcií. V novom vydaní nájdete aj príklady zaktualizované pre rok 2016. Posledná časť publikácie je venovaná otázkam a riešeniam najčastejších situácií, s ktorými sa naši konzultanti stretávajú počas telefonického poradenstva.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Internet, komunikace, sítě, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Internet, komunikace, sítě.

Reklama