Fujifilm Instax Mini LiPlay

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Klasické fotoaparáty

Hybridní fotoaparát Instax Mini LiPlay je doposud nejmenším a nelehčím Instaxem na trhu a učaruje vám luxusním vzhledem, na němž si designéři dali opravdu záležet. Umožňuje vám prohlížet vyfocené fotky na 2,7" LCD displeji vybrat mezi nimi ty, které chcete vytisknout. Můžete ho také přes Bluetooth propojit ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Klasické fotoaparáty

Popis

Hybridní fotoaparát Instax Mini LiPlay je doposud nejmenším a nelehčím Instaxem na trhu a učaruje vám luxusním vzhledem, na němž si designéři dali opravdu záležet. Umožňuje vám prohlížet vyfocené fotky na 2,7" LCD displeji vybrat mezi nimi ty, které chcete vytisknout. Můžete ho také přes Bluetooth propojit se svým smartphonem (Android / iOS) a tisknout na instaxový papír snímky z telefonu nebo telefon použít jako dálkovou spoušť při focení skupinové fotografie. Další novinkou je možnost nahrání až 10 sekund zvuku a jeho připojení k fotografii, kde se zobrazí jako QR kód, který si přehrajete pomocí aplikace v telefonu. Fotografie můžete upravovat jak pomocí uživatelského nastavení (blesk, expozice), tak pomocí 10 různých rámečků a 6 různých filtrů. S mobilní aplikací získáte ještě dalších 20 rámečků navíc. Využívá filmy Instax Mini. Fotografie můžete ukládat do interní paměti, nebo na microSD kartu. K napájení využívá akumulátor. Přístroj disponuje 1/5" CMOS snímačem s rozlišením 2560x1920 pixelů. Technické parametry snímač: 1/5" CMOS rozlišení: 2560 x 1920 ohnisková vzdálenost: 28 mm (ekvivalent 35 mm v přepočtu na full frame) clona: f/2 zaostřovací vzdálenost: 10 cm až ? citlivost ISO: 100 - 1600 závěrka: 1/4 - 1/8000 kompenzace expozice: -2 až +2 EV programová automatika při kontrole expozice (lze měnit manuálně) automatické vyvážení bílé efektivní dosah blesku: 50 cm - 1,5 m samospoušť: 10 s, 2 s.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Klasické fotoaparáty Fujifilm, nejprohlíženější produkty Fujifilm nebo nejlevnejší Klasické fotoaparáty.

Reklama