Mimijo Neha

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Klipy na dudlík

Navíc korále zároveň poslouží i jako kousátko. Krásný & praktický klip, který určité oceníte a vyplatí se mit jednoduše vždy po ruce. Barva: modrá, fialová, růžová a bílá. Tip od nás: vyzkoušejte silikonový klip na dudlík s letní limitkou v podobě kousátka ve tvaru nanuku či krásných kousátek ve tvare ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Klipy na dudlík

Popis

Navíc korále zároveň poslouží i jako kousátko. Krásný & praktický klip, který určité oceníte a vyplatí se mit jednoduše vždy po ruce. Barva: modrá, fialová, růžová a bílá. Tip od nás: vyzkoušejte silikonový klip na dudlík s letní limitkou v podobě kousátka ve tvaru nanuku či krásných kousátek ve tvare donutu. V kombinaci se silikonovými korály Ava tvoří elegantní duo, ktoré nikdo nepřehlédne! Chcete vědět víc o produktu?

  • Materiál: klip ze zdravotně nezávadného potravinářského silikonu
  • Komponenty neobsahují BPA, ftaláty, olovo, kadmium nebo těžké kovy
  • Komponenty jsou velice jemné k prořezávajícím se zoubkům a k dětské dásni
  • Klip je snadno omyvatelný vlažnou vodou
7 důvodů, proč nakupovat vkusné kousky od Pixypie 1. Všechny produkty jsou 100 % bezpečné pro vaše miminko a mají všechny nezbytné certifikáty2. 99 % položek máme skladem a odesílame nejpozději druhý den od objednávky3. Nákupem podporujete poctivé malé české a slovenské hand-made tvůrce, kteří i díky vám můžou dělat to, co je baví4. Všechny produkty jeden po druhém pečlivě vybíráme a sami testujeme s naší princeznou Lilly5. Zaplatit můžete veľmi pohodlně platení kartou a zboží si můžete nechat doručit na jedno z více než 2 300 odběrných miest v síti Zásilkovna6. Výhodné doručení už od 59 Kč a doprava zdarma při nákupu nad 1 000 Kč7. Veškeré naše produkty jsou ručně vyráběné a mají unikátní dizajn, do kterého se zamilujete na první pohled Těšíme se na vaši objednávku!

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Klipy na dudlík Mimijo, nejprohlíženější produkty Mimijo nebo nejlevnejší Klipy na dudlík.

Reklama