Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Knihy o nápojích
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu E. ...viac
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu E. Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném stravování i v potravinářství.Dátum vydania: 21.8.2018Vydanie: 1. dotiskVäzba: brožovanáISBN: 978-80-2381-585-6Strán: 221.
Prohlédněte si další Knihy o nápojích, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Knihy o nápojích.