Korela

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Knihy o ptácích a drůbeži

"Nevěříte, že korely mají pod chocholkou? Nechte se překvapit osobností a rozmanitými projevy chování korel. Jakmile si jednou získáte důvěru těchto společenských papoušků, stanou se vašimi kamarády, kteří obohatí váš život hravostí a šprýmy.Autorka této příručky ví velmi dobře, jaké informace coby amatérští ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Knihy o ptácích a drůbeži

Popis

"Nevěříte, že korely mají pod chocholkou? Nechte se překvapit osobností a rozmanitými projevy chování korel. Jakmile si jednou získáte důvěru těchto společenských papoušků, stanou se vašimi kamarády, kteří obohatí váš život hravostí a šprýmy.Autorka této příručky ví velmi dobře, jaké informace coby amatérští chovatelé potřebujete znát, aby se vašim svěřencům dařilo co nejlépe. Najdete tu vše potřebné: Kde a jak si vybrat korely, jak je přivyknout na nové prostředí, co jim chutná a jak pečovat o jejich zdraví a rozvíjet jejich schopnosti. K tomu navíc rady, jak můžete svým svěřencům připravit zajímavé prostředí a dokonce i návody, jak naučit tyto "malé kakadu" jednoduchým uměleckým kouskům.".

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Knihy o ptácích a drůbeži, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Knihy o ptácích a drůbeži.

Reklama