Ptáci na zahradě

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Knihy o ptácích a drůbeži

Poutavá kniha Ptáci na zahradě potěší každého milovníka přírody, který se touží vyznat v nepřeberném množství ptačích druhů a zároveň by rád na své zahradě či pozemku přivítal alespoň některé z nich. V knize najdete praktické rady a tipy, jak osázet a upravit svou zahradu tak, aby byla pro ptactvo dostatečně ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Knihy o ptácích a drůbeži

Popis

Poutavá kniha Ptáci na zahradě potěší každého milovníka přírody, který se touží vyznat v nepřeberném množství ptačích druhů a zároveň by rád na své zahradě či pozemku přivítal alespoň některé z nich. V knize najdete praktické rady a tipy, jak osázet a upravit svou zahradu tak, aby byla pro ptactvo dostatečně přitažlivá. Dozvíte se, jak postupovat při stavbě ozdobných ptačích budek a dalších "projektů", které vám pomohou ptáky do zahrady přivábit. Naleznete zde i zajímavé náměty na krmítka a koupadla, která se hodí do každé zahrady a zvládne je vyrobit i méně zkušený kutil. Navíc se dočtete o rozmisťování budek, jejich kontrole a čištění i o tom, kdy a čím ptáky přikrmovat. Součástí knihy je také podrobný ilustrovaný atlas ptáků, kteří se vyskytují ve středoevropských zahradách.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Knihy o ptácích a drůbeži, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Knihy o ptácích a drůbeži.

Reklama