Whirlpool ART 9620 A++ NF

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Kombinované ledničky

Whirlpool ART 9620 A++ NF, nerez.Kombinovaná chladnička s mrazákem dole o celkovém chladícím objemu 300 litrů se skvěle uplatní v každé velké domácnosti. Díky své nadstandardní výšce 193,5 cm je tato chladnička jednou z největších vestavných chladniček na českém trhu. Ventilátor zabezpečuje rovnoměrnou ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Kombinované ledničky

Popis

Whirlpool ART 9620 A++ NF, nerez.Kombinovaná chladnička s mrazákem dole o celkovém chladícím objemu 300 litrů se skvěle uplatní v každé velké domácnosti. Díky své nadstandardní výšce 193,5 cm je tato chladnička jednou z největších vestavných chladniček na českém trhu. Ventilátor zabezpečuje rovnoměrnou teplotu v prostoru chladničky, která je rozdělena 4 skleněnými poličkami, z nichž 3 jsou nastavitelné, takže se skvěle přizpůsobí vaším požadavkům. Samozřejmostí je pak velká zásuvka na ovoce a zeleninu a 4 přihrádky ve dveřích. Na všechny uložené potraviny bez potíží uvidíte díky zabudovanému LED osvětlení.Mraznička.Mrazicí část je rozdělena do 3 transparentních šuplíků, v nichž můžete zamrazit až 6 kg surovin během 24 hodin. Teplotní alarm automaticky kontroluje teplotu po výpadku proudu, a to až do obnovení jeho dodávky a upozorní, pokud teplota v mrazničce stoupne nad -12 °C. Následně je nutné všechny zamrazené potraviny zkontrolovat a případně tepelně zpracovat. Využít můžete také tlačítko rychlého zmrazování. NoFrost Systém zajišťuje rovnoměrné a dokonalé proudění vzduchu uvnitř mrazničky, snižuje vnitřní vlhkost a zamezuje tvorbě námrazy. Nucená cirkulace zvyšuje kvalitu uchovávání potravin a zvyšuje komfort používání spotřebiče, což znamená snadnou údržbu a už žádné rozmrazování.Skvělé funkce spotřebiče.Chladnička se odmrazuje automaticky v pravidelných intervalech. Během rozmrazováno se na zadní stěně chladničky vytváří rozpuštěná námraza, voda z ní stéká přes žlábek do misky nad kompresor, odkud se následně odpaří. Dětská pojistka uzamkne nastavené funkce a zabrání tak vašich dětem v jejich přenastavení. Na otevřená dvířka vás upozorní zvukový signál. Výhodou tohoto spotřebiče je bezesporu možnost změny otevírání dveří, které se tak dokonale přizpůsobí potřebám zákazníka.Klíčové vlastnosti:.

    .
  • objem 300 l
  • .
  • funkce Fast Cooling: potraviny se rychle vychladí po vložení do lednice
  • .
  • funkce Fast Freeze: sleduje správnou úroveň teploty i vlhkosti
  • .
  • detekce výpadku napájení
  • .
  • technologie 6. smysl Control: udržení optimálních podmínek
  • .
.Lednička Whirlpool ART 9620A++ NF disponuje funkcí FastFreeze, která zajišťuje ideální podmínky pro uchování potravin.Udrží potraviny déle čerstvé.Technologie 6. SMYSL Control zaručuje nepřetržitou kontrolu teploty v reálném čase, okamžitě reaguje na její výkyvy a rychle ji opět přizpůsobí tak, aby byla zachována čerstvost produktů. Navíc minimalizuje teplotní kolísání v mrazáku, čímž chrání potraviny před poškozením mrazem, ztrátou kvality a barvy.Šetřete energii a zapomeňte na odmrazování.Inteligentní senzory uvnitř chladničky sledují teplotu a minimalizují její kolísání, čímž zajišťují optimální podmínky pro skladování potravin. Technologie Total NoFrost automaticky vysušuje vzduch v mrazničce, abyste zbytečně nemarnili čas odmrazováním. Mražené potraviny nepřimrzají ke stěnám, štítky zůstávají čitelné a vnitřní prostor pro potraviny je vždy čistý.Rychlé zchlazení potravin jedním tlačítkem.Poté, co do chladničky vložíte nové potraviny, teplota uvnitř chladničky se okamžitě sníží. Vestavěné senzory automaticky upravují teplotu chlazení tak, aby byla zaručena nízká spotřeba energie a dlouhodobá čerstvost potravin.Až o 30 % místa pro potraviny navíc!Inovativní řešení vnitřního prostoru přináší dost místa a potřebné flexibility pro pohodlné a snadné ukládání potravin i nápojů. Současně si můžete prostor upravit podle vlastních potřeb a zvyklostí, neboť uživatelské pohodlí má tu nejvyšší prioritu.Exkluzivní maxi zásuvka.Ideální místo k ukládání potravin při teplotě cca. 5 °C, k rozšíření místa poskytovaného standardními zásuvkami na ovoce.Omezuje pravděpodobnost poškození mrazem až o 50 %.Díky senzoru FreezeControl si mražené potraviny uchovávají svoji původní čerstvost po mnohem delší dobu, a to i po rozmrazení.Určeno k pevnému a bezpečnému uložení lahví.Chytrá řešení pro využití prostoru znamenají snadný přístup k uloženým potravinám a jejich uspořádání v chladničce i mrazničce při optimálním využití dostupného místa.Dokonalé osvětlení.Úsporné LED zdroje zajišťují rovnoměrné osvícení celého vnitřního prostoru chladničky, abyste vždy snadno našli vše, co hledáte.Zvuková výstraha a výstraha viditelná zvenčí.Mraznička pomocí zvukové výstrahy a speciální ikony informuje v případě, že omylem ponecháte otevřená dvířka nebo vypadne proud a teplota stoupne nad -9 °C.

Reklama

Reklama