Russell Hobbs Aura 22281

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Kráječe

Nápadná neotřelá řada v brilantním bílém designuSvěží svým přístupem s osobitým designem v brilantní bílé bude řada Aura k přípravě pokrmů dotekem geniality ve vaší kuchyni. Tato kolekce zahrnuje celou základní sestavu kvalitních kuchyňských produktů, které máte po ruce vždy, když je čas na jídlo. Díky ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Kráječe

Popis

Nápadná neotřelá řada v brilantním bílém designuSvěží svým přístupem s osobitým designem v brilantní bílé bude řada Aura k přípravě pokrmů dotekem geniality ve vaší kuchyni. Tato kolekce zahrnuje celou základní sestavu kvalitních kuchyňských produktů, které máte po ruce vždy, když je čas na jídlo. Díky všem funkcím je s ní mixování, krájení, míchání a hnětení skutečně jednoduché.

  • přímý výstup pro menší nepořádek a jednodušší čištění
  • nástavce na strouhání a plátkování z nerezové oceli:
  •      plátkovací kotouč
  •      kotouč na hrubé strouhání
  •      kotouč na jemné strouhání
  • včetně nástavce pro tvorbu zmrzliny
  • integrovaný úložný prostor
  • návod ke stažení ZDE
Vyberte si ze 3 barevně odlišných nožů pro krájení a strouhání, pak jednoduše nastrkejte všechny kousky do tuby a sledujte, jak je Aura Slice & Go Multi rozkrájí. Je také výrobcem zmrzliny. Vaše oblíbené ovoce bude v několika sekundách připraveno. Vychutnejte si lahodnou zmrzlinu bez přidaného mléka či cukru!Díky vestavěnému úložnému prostoru se všechny nástavce dají uložit vevnitř. Snadno tak udržíte pořádek v kuchyni.   3 nástavce   Vyberte si ze 3 možností: hrubé krouhání, krájení a jemné strouhání.   Náhradní čepele mohou být uskladněny uvnitř pro kompaktní    skladování.            Nástavec pro tvorbu zmrzliny   Zahrnuje nástavec pro tvorbu ovocných zmrzlin - bez přidání cukru.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Kráječe Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Kráječe.

Reklama