Kniha obsahuje 270 jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, pomazánky, saláty, moučníky a cukroví bez použití mléka a vajec. Navíc zde najdete rady, jak se naučit žít s intolerancí na mléko a vejce, čím je nahradit, co a kde nakupovat a další užitečné informace pro každodenní vaření a pečení.Dátum ...
To se nám to zamotalo! Nachystejte na talíř barevné zamotané špagety s masovými knedlíčky a zkuste jednou rukou vytáhnout tu nejchutnější. Ale pozor, nic vám z talíře nesmí spadnout! Návod v češtině i ve slovenštině. Nová, originální zručnostní party hra navozující atmosféru úžasné italské hostiny je ...
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou ...
Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná.Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii. Chutné vzorky zahrnují maltagliati v artyčokové omáčce, tagliolini s lanýži či fusilli ...
Mnoho z nás vzpomíná na ty vynikající pokrmy, které vařily naše babičky. A autoři této publikace vycházejí právě z receptů, které jim jejich babička po celá léta psala krasopisným písmem do linkovaných sešitů. Výpravná kuchařka s velkým množstvím fotografií přináší pestrou paletu receptů na výborná jídla ...
Pokud chcete hubnout a zhubnout jednou provždy, je třeba hlavně omezit přísun sacharidů. Jenže je tolik dobrot, kterých se nechcete vzdát! Třeba nechcete přijít o víkendovou grilovačku s přáteli. S touto kuchařkou však může být všechno jinak! Uvnitř totiž najdete všechny ty oblíbené omáčky, dressingy, ...
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, ...
Kniha - 368 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Jak již název této knihy napovídá, vařit může opravdu každý. Pokročilí i začínající kuchaři a kuchařky, zde najdou textové i obrazové návody na mnoho skvělých receptů především ze středomořské kuchyně. Pomocí metody "krok za krokem" zvládne každý ...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ - voní exotickým kořením, ale připomíná domov a pohodu, kterou trávíme s našimi blízkými. Kniha popisuje vývoj výroby sladkostí od počátků používání cukru až po cukroví, které zdobí naše sváteční stoly dnes. Provede nás obdobím adventu, jak jej prožívali naši předci, a připomene tradiční ...
Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes?Delicacies from Lippert and a recipe according to Šroubek?What’s the story with typical Czech cuisine?Did you know that the dishes we now consider typical and traditionally Czech come from various parts of Europe? That pork with dumplings ...
Tato kuchařka je určena těm, kteří trpí žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií. Recepty jsou upraveny tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt a je u nich spočítána nutriční hodnota pro jednu osobu.
Kniha - autor Judith Clavel, 112 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Jak si dobře pochutnat a zároveň zužitkovat zbytky a ušetřit! V této knize najdete 40 nápaditých receptů pro labužníky, v nichž využijete zbytky jídla: předkrmy, polévky, zapékaná jídla, galetky, zavařeniny, sirupy… Snadné, rychlé ...
Knížka přibližuje známé, ale i některé už téměř zapomenuté byliny, které bývaly běžné u každého domku a v každé zahrádce, kde byl kromě užitkových rostlin, alespoň kousek věnován květinám. Obsahuje popisy oblíbených květin našich babiček a rady pro jejich pěstování. V publikaci najdete také zajímavosti ...
Tentokrát se s babiččiným sešitkem vydáme na zahrádku a budeme se věnovat receptům ze všeho, co si můžeme sami vypěstovat. Ovoce, zelenina a bylinky vyrostlé bez chemie a hnojené přirozeně mají nejen lepší chuť, ale rozhodně i více prospějí našemu zdraví. Najdete tu i rady na uchování úrody do příští ...
Autor : Ostravsky Gastrošef, Popis : Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole. Moje hlavni kredo je: ...
V kuchařce Česko vaří a pomáhá spojilo své síly 25 osobností na pomoc opuštěným chlůpačům v 5 útulcích. Podělili se v ní o své vlastní oblíbené recepty a na své si tak přijdou jak milovnící masa, zeleniny, tak i sladých a sladkých dezertů. Kuchařka obsahuje mnoho zajímavých informací o samotných útulcích, ...
Výroba domácich nálevov vyžaduje veľa trpezlivosti a času. Pokiaľ ale vytrváte, odmení sa vám vaše úsilie lahodnými nápojmi, v ktorých sa spája chuť ovocia, bylín, medu či korenia. Tá je nasledovaná neobvyklými vôňami či farbou. Recepty v tejto knihe ponúkajú okrem klasických likérov tiež návody na prípravu ...
Kniha - 232 strán, slovenský, polotuhý flexo Krásne knihy napísal autor publikáciám"Smoothies na každý deň". Nájdeme v naj 365 receptov na smoothies pre deti, ale taktiez pre tehotné ženy a dojčiace mamičky. Zoznamy sa so smoothies - hustými nápoj z rozmixovaného ovocia a zeleniny, ktore výborne zasýtite, ...