Berlingerhaus BH-2407

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Kuchyňské nože

Sada nožů - japonský nůž, kuchařský nůž, nůž na pečivo a univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, vhodné do myčky, 6 kusů v sadě Sada nožů BerlingerHaus Black Rose Collection je dokonalým pomocníkem do domácí i profesionální kuchyně, který vám maximálně ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Kuchyňské nože

Popis

Sada nožů - japonský nůž, kuchařský nůž, nůž na pečivo a univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, vhodné do myčky, 6 kusů v sadě Sada nožů BerlingerHaus Black Rose Collection je dokonalým pomocníkem do domácí i profesionální kuchyně, který vám maximálně usnadní přípravu pokrmů. Laserem broušené čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli a doplněné o nepřilnavý povrch, který zamezí zůstávání potravin na noži. Komfortní používání umožní měkčená, ergonomicky tvarovaná rukojeť s pevným úchopem, ta je pro zcela bezpečné krájení opatřena navíc protiskluzovým povrchem. Sada obsahuje 5 ks nožů, kuchařský, univerzální i loupací nůž, nůž Santoku a na pečivo. Klíčové vlastnosti sady nožů s magnetickým stojanem BerlingerHaus Black Rose Collection 6 ksSada 5 ks nožů a magnetického stojanuNože vyrobené z nerezové oceliS laserem broušenou čepelíErgonomicky tvarovaná měkčená rukojeťSada.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Kuchyňské nože Berlingerhaus, nejprohlíženější produkty Berlingerhaus nebo nejlevnejší Kuchyňské nože.

Reklama