Beluga neboli černá čočka Allnature v BIO kvalitě svým vzhledem připomíná černý kaviár. Má jemně oříškovou chuť a ohromí nás nejen svým nutričním přínosem.
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni.
Plátky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
Chuťově jemné a s krémovou strukturou. to jsou bílé fazole.
Sójóvé boby v BIO kvalitě nabízí našemu tělo velké množství aminokyselin a bílkovin, proto se je nebojte zařadit do svého jídelníčku.
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 10.11.2022. Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. ...
BIO Červená čočka celá loupaná je výjimečná luštěnina bio kvality a zdroj bílkovin s nízkým podílem tuků. Nemusí se namáčet, rychle se uvaří a nezpůsobuje nadýmání. Skvěle s ní obohatíte své polévky, kaše nebo saláty.
Cizrnu si prostě zamilujete. a to hlavně díky její oříškové chuti, která se skvěle doplňuje s řadou potravin. Připravte si z ní např. hummus.
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší velikostí.
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole mungo se snadno stanou ozdobou každého salátu nebo pomazánky.
Tyto fazole, výborně se hodící jako základ mexické kuchyně, se skvěle doplňují i s obilovinami.
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do svého jídelníčku i vy, a získejte tak skvělý zdroj manganu, kys. listové a hořčíku.
Nejdrobnější druh čočky s příjemnou jemnou chutí moře do každého salátu nebo polévky.
Žlutý půlený hrách v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha. Hrách je loupaný, a proto ho tělo dobře stráví.
Cizrna Allnature v BIO kvalitě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a zachovává si tak maximální množství živin.
Pohanka v BIO kvalitě by neměla chybět v žádném vyváženém jídelníčku. Pohanku lze použít k přípravě sladkých i slaných kaší.
Jáhly v BIO kvalitě by měly mít v našich jídelníčcích své stálé místo. Vzhledem k tomu, že obsahují kvalitní proteiny, jsou perfektní pro vegany a vegetariány.
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek.