YATO YT-84901

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Motorové řetězové pily

Motorová pila benzínová, výkon motoru 1,83 kW, 36 cm dlouhá lišta, hmotnost 8 kg.Chystáte se na přípravu zásoby dřeva na topnou sezónu nebo potřebujete pokácet větší a tvrdší stromky? Motorová pila YATO Řetězová pila motorová 2,45 hp je ideálním východiskem. V případě, kdy sháníte pilu k náročnějším ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Motorové řetězové pily

Popis

Motorová pila benzínová, výkon motoru 1,83 kW, 36 cm dlouhá lišta, hmotnost 8 kg.Chystáte se na přípravu zásoby dřeva na topnou sezónu nebo potřebujete pokácet větší a tvrdší stromky? Motorová pila YATO Řetězová pila motorová 2,45 hp je ideálním východiskem. V případě, kdy sháníte pilu k náročnějším úkolům v terénu, zvolte si benzínovou motorovou pilu vyrobenou společností YATO. Benzínová motorová pila YATO Řetězová pila motorová 2,45 hp o výkonu 1,83 kW zvládne kácení větších stromků. Díky kvalitnímu zpracování činí hmotnost pily až 8 kg. Zajímavé parametry motorové pily YATO Řetězová pila motorová 2,45 hp Výkon 1,83 kW Hmotnost motorové pily činí 8 kg Špičkovému uchopení dopomáhá ergonomická rukojeť Bezpečnostní systém pro redukování nebezpečí zranění Při koupi obdržíte lištu o velikosti 36 cm Nechybí ani řetěz, který je mazán automaticky Motorová pila YATO Řetězová pila motorová 2,45 hp perfektně sedne do ruky Výrobce opatřuje bezpečnost a pohodlí - systém.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Motorové řetězové pily YATO, nejprohlíženější produkty YATO nebo nejlevnejší Motorové řetězové pily.

Reklama