Skladování ovoce v řízené atmosféře

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Mrazení, konzervování

První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, meruňky, třešně, švestky, jahody) po sklizni, včetně problematiky fyziologických ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Mrazení, konzervování

Popis

První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, meruňky, třešně, švestky, jahody) po sklizni, včetně problematiky fyziologických chorob. Kniha je určena především pro pracovníky ovocnářských podniků, chladíren i obchodních organizací, poslouží i jako studijní text na školách.Dátum vydania: 18.11.2011Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-209-0386-0Strán: 128Formát (mm): 145x205.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Mrazení, konzervování, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Mrazení, konzervování.

Reklama