Všetko o konzervovaní ovocia a zeleniny. Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok? Správne spôsoby uchovania vitamínov a minerálnych látok, sušenie, zmrazovanie i sterilizovanie ovocia a zeleniny, či konzervovanie ...
Kniha - autor Vladimír Dyk, 168 s., česky, Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré ťažia z mnohoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenie, či už údi doma, ...
Domácí marmeláda je nejlepší! Můžete si vychutnat lahodné ovoce a vlastní porci léta. Je to zábava a výroba nezabere mnoho času. Výhodou domácích marmelád je to, že vždy víte, co se ve skleničce ukrývá. Je na vás jaké chuťové ...
První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, ...
Kniha – autor Daniela Turecká, 168 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této ...
Táto stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb, na analytické a reklamní účely v souladu s Zásadami pro soubory cookie.