Tuson 130034

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 3 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Multifunkční vysavače

Vysávač na popol – 1200W, objem nádoby 18 litrov, dĺžka hadice 0.8m, HEPA filter v balení.Vysávač popola TUSON 130034 uľahčí údržbu a upratovanie krbu a jeho okolia, čím zamedzí šíreniu mikroskopických častíc popola do ďalších miestností vašej domácnosti či chaty. Okrem toho, že vysávač dokáže nasávať ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Multifunkční vysavače

Popis

Vysávač na popol – 1200W, objem nádoby 18 litrov, dĺžka hadice 0.8m, HEPA filter v balení.Vysávač popola TUSON 130034 uľahčí údržbu a upratovanie krbu a jeho okolia, čím zamedzí šíreniu mikroskopických častíc popola do ďalších miestností vašej domácnosti či chaty. Okrem toho, že vysávač dokáže nasávať nečistoty, vie rovnako pomocou spätného chodu vytvoriť oheň. Je vybavený dostatočne objemnou nádobou s kapacitou 18 l a účinným HEPA filtrom. Ergonomické držadlo umožní jednoduchú manipuláciu a uľahčí prenos z miesta na miesto. TUSON 130034 je veľmi praktickým pomocníkom, ktorý zbaví okolie krbových kachlí nežiadúceho popola a nečistôt.Kľúčové vlastnosti vysávača popola TUSON 130034Výkonný vysávač popolaUľahčí údržbu a upratovanie v blízkosti krbových kachlíDokonale nasáva nečistotyPomocou spätného chodu dokáže urobiť oheňTUSON 130034 s nádobou s objemom 18 lÚčinný HEPA filterErgonomické držadlo pre jednoduchú manipuláciuČierne vyhotovenieObjem:18 l.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Multifunkční vysavače Tuson, nejprohlíženější produkty Tuson nebo nejlevnejší Multifunkční vysavače.

Reklama